Nové single – ABORTED, THY ANTICHRIST, MONSTROSITY

ABORTED

Death metaloví inovátori ABORTED zverejnili titulnú skladbu z pripravovanej dosky “TerrorVision”, ktorej vydanie je naplánované na 21.septembra aj tento raz prostredníctvom lejblu Century Media Records. V skladbe sa dokonca vokálu chopil Seth Siro Anton z gréckej stálice SEPTICFLESH.

Sven de Caluwé sa ku skladbe vyjadril nasledovne: „Táto skladba je predovšetkým titulným songom našej novej dosky a ako hosť si v nej zaspieval Seth Siro Anton zo Septicflesh. V podstate sme si práve túto skladbu vybrali kvôli jej temnej, špinavej atmosfére, ktorá reprezentuje aj celý album. Je rýchla, ale takisto má veľa záchytných bodov a ťažkých častí. Čo sa týka textu, táto skladba zachytáva aj koncept celého albumu, ktorý je tak povediac o nazeraní na médiá v súčasnej dobe ako na nejaké zosobnenie zla v hororových filmoch z 80. rokov, ktoré manipulujú celým svetom ako s nejakými bábkami.

Nie je to death metal v jeho čistej podobe, ale všetko je to obalené v našej zničujúcej ‚aborted‘ omáčke čierneho humoru a hrubého ‚thesaurus bullshit‘ jazyka, zatiaľ čo obsahuje naozaj silný odkaz. Vychutnajte si ju!

THY ANTICHRIST

Dallaská black metalová formácia THY ANTICHRIST nedávno vypustila nové lyric video ku skladbe “The Great Beast” z ich novej dosky „Wrath Of The Beast“, ktorá vyšla začiatkom tohto roka pod hlavičkou vydavateľstva Napalm Records. Ak ste tak ešte neurobili, vypočujte si túto skladbu na našich stránkach.

MONSTROSITY

Death metalové legendy MONSTROSITY zo slnečnej Floridy sa vracajú s novou doskou po dlhých jedenástich rokoch. Metal Blade Records im 7.septembra privedie na svet v poradí šieste albumové dieťa menom „The Passage Of Existence”. Kapela fanúšikom prináša druhý single z pripravovanej dosky, konkrétne skladbu „Kingdom of Fire“, ktorú si môžete vychutnať hneď pod článkom.

Čo na to kapela?: „Na vydanie tejto skladby sme veľmi hrdí, keďže má v sebe poriadnu dynamiku a mnohé zmeny tempa, ktoré sú pre MONSTROSITY príznačné. Veríme, že tento singel si fanúšikovia čoskoro obľúbia, keďže má mnoho vrcholov ale aj dolín a stále si zachováva úžasnú brutalitu. Znova musím podotknúť, táto skladba je zložená pre to, aby bola hraná nahlas, s hrdosťou a aby nebola podceňovaná. Tak vstúpte do kráľovstva!

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj