Nové videoklipy a single – TANKARD, PIG DESTROYER a MONSTROSITY

TANKARD

Nemecké thrash metalové legendy TANKARD vydali svoj ostatný album „One Foot In The Grave“ síce už pred rokom, ale nikdy nie je neskoro predstaviť nový videoklip. Nedávno vypustili do sveta animované video ku skladbe „Don’t Bullshit Us“, pri ktorého tvorbe autori strávili dlhé hodiny. Aaron McLoughlin a Simon Norton z Royal Melbourne Institute of Technology v Austrálií aj so svojím tímom venovali príprave klipu celých 13 týždňov, čo predstavuje neuveriteľných 3000 hodín pracovného času. Vokalista Gerre dodáva: „Aj napriek tomu, že už ubehla nejaká tá chvíľa od vydania nášho posledného albumu, veľmi sa tešíme, že vám z neho môžeme predstaviť ďalší oficiálny videoklip. Aaron McLoughlin opäť odviedol skvelú robotu, animovaný klip perfektne vystihuje náš Tankard humor a to aj napriek tomu že môj pupok – ako je prezentovaný v klipe – už viac nie je taký bacuľatý…..hahahaha! Takže nás neserte a pokračujte v thrashingu!

TANKARD sa na jeseň objavia aj na európskych pódiách a slovenskí fanúšikovia to budú mať zrejme najbližšie do Brnenskej Melodky už 20.októbra, kde spolu s nimi vystúpia naše dve slovenské formácie, ČAD a CATASTROFY a ešte mnoho ďalších prevažne thrash metalových formácií. Nenechajte si to ujsť – TANKARD, 20.10., Brno – Melodka

PIG DESTROYER

Americkí grind core maniaci PIG DESTROYER pôsobia na metalovej scéne už vyše 20 rokov a po dlhých šiestich rokoch prichádzajú v plnej sile s novou nahrávkou nazvanou „Head Cage“, ktorá vyjde u Relapse Records už 7.septembra. Páni z pripravovanej dosky doposiaľ vypustili už dva klipy ku skladbám „The Torture Fields“ a „Army of Cops“ a tentoraz si pre fanúšikov pripravili naozaj vtipné video, z ktorého isto nedostanete chuť na banán, haha. Tak sa presvedčte s nami, aká nočná mora prenasleduje PIG DESTROYER.

MONSTROSITY

Death metalové legendy MONSTROSITY zo slnečnej Floridy sa vracajú s novou doskou po dlhých jedenástich rokoch. Metal Blade Records im už o týždeň, 7.septembra privedie na svet v poradí šieste albumové dieťa menom „The Passage Of Existence“. Kapela zverejnila ďalšiu skladbu, konkrétne „Radiated“, ktorá je už treťou v poradí po vypustený predchádzajúcich singlov „Cosmic Pandemia“„Kingdom Of Fire“.
Bubeník Lee Harrison komentoval nový singel nasledovne: „Zverejňujeme tretí singel z albumu „The Passage Of Existence“, tentoraz to je skladba ‚Radiated‘. Nespútaná trestajúca pieseň, ktorá je jednou akoby určenou pre celú večnosť. ‚Radiated‘ je ako úder ťažkou tehlou do tváre, kombinuje všetku tú dravosť a zúrivosť, ktorú by mali fanúšikovia MONSTROSITY právom očakávať. Chceli by sme poďakovať fanúšikom za ich nehynúcu podporu a tešíme sa na vašu odozvu a reakcie na tento song. Tak ho naštartujte!

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj