Nové single – ARSIS, PSYCROPTIC, HATE ETERNAL

HATE ETERNAL

Pred nedávnom sme vás v súvislosti s HATE ETERNAL informovali o zverejnení prvej skladby „What Lies Beyond“ z pripravovanej dosky „Upon Desolate Sands“. Dátum naplánovaného vydania je ešte v nedohľadne (26.október), a preto death metalová mašinéria vedená Erikom Rutanom vypustila druhú ochutnávku z chystanej dosky v podobe skladby „Nothingness of Being“. O nahrávanie a produkciu albumu, ktorý mimochodom vyjde u Season Of Mist, sa postaral samotný Erik Rutan (Mana Recording) a zmastrovaná bola v štúdiu West West Side Music Alanom Douchesom. Pri pohľade na zverejnený obal nahrávky som ihneď našla asociáciu s predchádzajúcim počinom „Infernus“ a veru, o cover art sa opäť postaral talentovaný Eliran Kantor (Archspire, ExDeo, Gutslit, Incantation a mnoho ďalších). Tešíte sa na nový album tak ako my?

PSYCROPTIC

Tasmánski diabli na poli technického death metalu prichystali na tento rok vydanie už siedmeho albumu v poradí. Pripravovanú dosku „As The Kingdom Drowns“ si budeme môcť zadovážiť počnúc 9.novembrom, a to prostredníctvom Prosthetic Records. Samozrejme to nespomínam len tak pre nič za nič. Austrálčania práve zverejnili prvý singel s názvom „We Were The Keepers“, ktorý Vám ponúkame k vypočutiu aj na našom webe.

ARSIS

Ten čas neuveriteľne letí! Už ubehlo dlhých päť rokov, čo americká tech death metalová formácia ARSIS naposledy vydala dlhohrajúcu dosku. Po tom, čo sa páni pridali k vydavateľstvu Agonia Records poriadne zamakali a na nový album sa môžeme tešiť už 2.novembra. Iba pár dní dozadu zverejnili bližšie informácie, a tak už vieme, že bude niesť názov „Visitant“ a s vydaním pomôže už spomínanému labelu aj Nuclear Blast. Páni nezahálali a pripravili si pre fanúšikov rovno videoklip ku skladbe „Tricking The Gods“.

„‚Tricking the Gods‘ je inšpirovaná mojou veľkou záľubou vo filmoch s vlkolakmi, konkrétne bola inšpirovaná filmom Stevena Kinga, Silver Bullet. Veľmi sa mi páčila myšlienka ako každý v meste hľadal krvilačnú beštiu a nakoniec sa ukázalo, že tou osobou je niekto, koho najmenej očakávali: minister. Táto nejasná kontúra medzi dobrom a zlom, či nebom a zemou bola skvelým hnacím motorom pre tvorbu skladieb.“

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj