Nové videoklipy – BEHEMOTH, UNLEASHED, OPETH, YOB

BEHEMOTH

„I Loved You At Your Darkest“ je názov pripravovanej albumovej novinky poľských metalových velikánov BEHEMOTH. Na jej vydanie si budeme musieť počkať ešte necelý mesiac (5.október), ale pre nedočkavých fanúšikov kapela prináša už druhý singel a opäť aj s videoklipom. Jedná sa o skladbu „Wolves Ov Siberia“, videoklip režírovali Kyle Kadow a Steven Cleavland a akoby mohol názov napovedať, vystupujú v ňom vlky. Čo hovoríte na skladbu vy?

YOB

Zaujímavá partička z amerického Oregonu menom YOB hrajúca doom/stoner metal nie je žiadnou novovzniknutou formáciou. Kapela existuje už od roku 1996 a na konte má už 8 dlhohrajúcich dosiek. Posledný album „Our Raw Hearth” predstavuje tohtoročnú albumovú novinku, ktorá vyšla u Relapse Recods 8.júna. S odstupom času YOB prináša videoklip ku skladbe „Original Face“, ktorý si môžete vychutnať aj na našom webe.

UNLEASHED

Ani švédske death metalové stálice UNLEASHED nezaháľajú. Na jeseň, a to konkrétne 26.októbra vyrukujú s novým počinom, ktorý sa bude volať „The Hunt For White Christ“ a s vydaním ich podporí spoločnosť Napalm Records. V poradí už neuveriteľný 13. album je podľa slov Johnnyho Hedlunda prezvesťou osláv 30.výročia vzniku kapely. Práve teraz švédski bojovníci prinášajú prvý singel z pripravovanej dosky, ku ktorému si prichystali aj lyric video. Ide o skladbu „Lead Us Into War“, ktorú si môžete vypočuť nižšie.

OPETH

Švédske legendy progresívneho death metalu OPETH chystajú na November vydanie živáku. Live album „Garden Of The Titans: Live At Red Rocks Amphitheatre“ vyjde prostredníctvom Moderbolaget Records/ Nuclear Blast Entertainment. Koncert bol zachytený pre spracovanie do formátov DVD, Blu-ray, ale aj vinylu počas ich vystúpenia 11.mája 2017 v legendárnej Red Rocks Amphitheatre v Denveri. Koncert zahŕňal staršie skladby z obdobia ich začiatkov, ale aj novšie fláky, takže každý fanúšik si pride na svoje. Ako druhý videoklip si OPETH vybrali pre zverejnenie skladbu „Demon Of The Fall“ z 20 rokov starej dosky „My Arms, Your Hearse“. Starinka ako to máme radi. Zaspomínajte si s nami.

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj