Circular Saw / Manyac / Los Cocotos v Banskej Bystrici už zajtra!

Už tento piatok sa môžete prísť vyblázniť na koncert troch slovenských kapiel v Banskej Bystrici. Dve thrash kapely a jeden grind-core z Martina zaručujú výbornú zábavu na posledný deň v novembri. Ostatné informácie som si požičala z FB eventu, kde ich nájdete tak, ako sú uverejnené aj tu:

Los Cocotos – Mesto Martin sa pýši námestím, kopcami, Tescom a podobnými kravinami. Čo však stojí ozaj za zmienku to je pravá Martinská smečka grind n‘ rollových zabijakov, ktorí prídu sprzniť Banskú Bystricu tak, že pod Urpínom začnú skučať psy!!!!
http://bandzone.cz/loscocotos

MANYAC – Písal sa rok 1820. V meste Sereď vyčínal dvojmetrový, 150 kilový kus chlapa, ktorý mlátil všetko čo mohol, prvým Sereďanom bral drevené ihly aby nefetovali a šťať chodil výhradne na Faru… Nikto nevedel jeho meno a tak ho všetci volali proste MANYAC… Tento MANYAC sa preslávil vraždou Rómea a Júlie, no ľudia ho z pamäti vytesnili a snažili sa zabudnúť… Jedinou spomienkou na tohto fešáka po 200 rokoch ostalo miestne hudobné teleso hrdo nosiace meno MANYAC… Rozbije Vás nemenej svojim thrashom, z ktorého si strekneš.
http://bandzone.cz/manyac

Circular Saw – Smradlavý, špinavý Thrash-Black z malého mesta Šurany vychovaný v legendárnom kultúrnom stredisku La Bugaňa… Tvoju Babku by asi jeblo o zem jak mokrá tráva ale pokiaľ ty preferuješ pluvance na cirkev a obľúbenou sci-fi postavou je pre teba Boh z ktorého si robíš piču tak potom ti táto banda kacírov isto zachutí…
http://bandzone.cz/_81995

Miesto: RC Tartaros, Banská Bystrica
Dátum: 30.11.2018
Vstup: 3 €
FB Event: https://www.facebook.com/events/236707300537390/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj