KONCERT – MINOR UG DAY vol.8

MINOR Macháč pozýva všetkých fanúšikov metalovej muziky na koncert do Žiliny, a to už túto sobotu, 24.11. (jeho slová prebraté z FB udalosti):

8osmička! Dlhšie bola pauza v ZA. Odpadol klub kolečko, akurát keď som tam chcel vybudovať pravidelnosť mojich ugečiek. Situácia nakoniec vyústila k dobrému! Klub 12 Opíc nevedel ako prežije rok. Ale našťastie sa zadarilo a fungujú. Boli mi umožnené podmienky podľa môjho gusta. Takže sa pripravte že budete rozjebaní ako hnoj na poli! Klasicky ideme na full Ug 4 formácie, 3oči vstup a všade zápach zla a bordel ako krava. No poďme si predstaviť štvorlístok samotného Leviatana (čítaj kopanec do riti kristovej ). Hracie poradie ešte upresním. 

AGRESIA
funguje už dlho. Pomenej hrajú lebo ich basák bol na operácii papule a očí. Herr Koša dostal post manažéra v Kia record. Jeho funkcia je pohlavný styk s verejnosťou. Preto upravoval face. Tým pádom sa kapela trošku utiahla. Aby potom v čiernej jame nahrali nový album! Takže ak ma uši neklamú chalani to tam budú chcieť porodiť (čítaj krst). Natrtkajú vám aj staré thrash/core mordárne ako napr: Uniforma, Chupacacabra ale príde aj na novú čiernu krv!!!

FIERY WALTZ 
sú moji bráchovia a pre mňa najlepšia metal formácia s Liptova! Chalani našlahali aj sample. Ich muzika bola sama o sebe progress (Nikto nehrá ako Fiery waltz) Ale vďaka novej hudobnej slučke naživo je kapela viac EPIC!!! Bude to kurwa zážitok. Každá mníška zvlhne sťa špongia! Teším na songy: Last stand, Time out. Ich gitarista zanechal prašivého kresťanstva a dal sa k Baptistom (vyhovuje mu mnohoženstvo). Bude to metal ako piča!!!

MINOR
No dali sme si pauzu od live, lebo sme konečne už dorobili náš debut album: Hidden god. Som pevne presvedčení že do tejto akcie bude vonku aj fyzické cd a dajaký merchandise. Keď nie aj tak tam nejaký prvý výlisok cd zapálime a olejeme Kristovou krvičkou. Ak bude niekde vo výpredaji. Na našom guitar poste, pribudol new člen KUBO. Je to ten čo sa rád hrá s ohňom. Na basu nám pomôže Maťko (ex.Inward, Vendeta). Ten čo tancuje s fľaškou v tme…Zahráme klasicky veci s debutu ale máme už tri nové veci. A tie do vás tiež najebeme!!! 

FROZEN BLOOD
Blackened úderka s Bratislavy už hrala na jednom Ugečku. Chalanov som si strašne obľúbil. Hrajú štýl ktorý je dnes už vzácnosť. Rúbanina sťa čertov kokot ! 666 ! Radosť som mal keď za bubny, sadol farmár Maximilián! Pekelné kommando na komplet! Hell raiders , sľúbili že zahrajú aj new veci!!! Bo tiež sa jebú s new albumom! Odporúčam ich trika kde je tá štetka! Jedno som dostal! Moje obľúbené na SMUTNÉ VEČERY… Bude to kotel!

Spovednica:
Koncert klasika tak ako to býva na mojich akciách. Pri vstupe klasika Minor crew. Povolené všetko. Najviac rozjebaná papuľa celej akcie má tento rok všetky moje akcie zdarma. Samozrejme dojde aj osádka spriaznenej akcie Špinavé ugečko. Mníšky, farárko a všetky tie dementnosti majú vstup zdarma. To aby ste mali aj hračky keby ste sa nudili. Ostatné info bude v pravidelnom promo v príspevkoch. Budem vám nakladať furt aby ste cítili vlhko mojej pohanskej lásky k vám! 777!“

INFO:
Event: https://www.facebook.com/events/520849495022669/
Miesto: Klub 12 opíc, Žilina
Čas: 24.November 2018
Vstupné: 3 eurá

AGRESIA

MINOR

FIERY WALTZ

FROZEN BLOOD

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj