TEXAS CHAINSAW GRINDCORE VOL. 3 alebo P.L.F. v Bratislave!

Do Bratislavy mieri Texaský masaker v podobe P.L.F., aby predstavil svoj nový album Jackhammering Deathblow of Nightmarish Trepidation. Kapela momentálne obchádza s novým materiálom starý kontinent krížom krážom a je možné, že sa tu tak skoro neukážu, takže neváhajte! Ako predkapela prídu koncert spestriť svojim old school thrash metalom domáci nukleárny attack Radiation. Ich posledný album kope gule, takže nie že prídete len na P.L.F. Viac informácii za mňa doplnili organizátori, tak si to prečítajte a sledujete FB event pre viac informácii.

P.L.F. (Houston, Texas, USA)
https://www.facebook.com/PLF-175466989192244/
Kapela P.L.F. oslávi v januári 20 rokov existencie (!!!). Po štyroch rokoch sa svetová špička spomedzi najrýchlejších kapiel vracia do Fugy s novým albumom Jackhammering Deathblow of Nightmarish Trepidation. Rify, čo ti odfúknu z hlavy tupé a blastbeaty, ktoré ti vykrútia očné bulvy. Na bicie stále klepe najvyťaženejší a najpovolanejší Bryan Fajardo (Gridlink, Noisear, ex-Phobia). Hyper rýchly výsyp rovno do hlavy, taký je Gulf Coast Grindcore!

RADIATION (Bratislava, SK)
https://www.facebook.com/radiationslovakia/
https://radiationslovakia.bandcamp.com
Túto vyše 10 rokov existujúcu old school thrash/death sebranku netreba nikomu predstavovať. Poctivé uctievanie atómových výbuchov a nekro-thrash-death kultu. Minulý rok vydali full lenght debut The Gift Of Doom (čítaj džift). Thrash the bastards!

______________________________________

Miesto: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Dátum: 3.12.2018 (pondelok)
Začiatok: 20:00
FB Event: https://www.facebook.com/events/251578685701968/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj