DEATH Revival – Ravenarium – Immersion – Dysanchely

Rok ubehol ako voda a je tu opäť čas predvianočný, ktorý už klasicky patrí nákupom darčekov, ale hlavne kvalitným koncertom. Death revival pokračuje v dobre známom scenári, kedy si koncertom ucti pamiatku zosnulého Chucka Schuldinera, ktorý nás nečakane opustil pred 17timi rokmi (13.12.2001). Kapela  vás v tento večer prevedie cez vybrané skladby celým prierezom diskografie DEATH. Toto dobre známe podujatie sa uskutoční tak ako každý rok v Randal Music klube.
Ešte pred veľkolepým záverom sa môžete tešiť aj na Ravenarium! Tato death/black/fusion metalová hudobná skupina zahrá staré, aj nové skladby, s kapelou si určite zahrá aj nejaký hosť a určite bude aj nejaké to prekvapenie.
Vďaka ankete organizátori zistili, ze si najviac prajete vidieť ako predkapelu chalanov z Immersion, ktorá vystúpila aj v minulom roku. Či sa od minulého roku kapela niekam posunula, či má niečo nové, to všetko zistíte práve na tomto koncerte. Kapela pochádza z Kysúc a hrajú groove-core, zmiešaný aj s prvkami black metalu. Chalani z Death Revival si však prizvali aj kapelu Dysanchely z Trnavy, ktorá skončila v ankete ako druhá. Túto skupinu netreba veľmi predstavovať, pretože ide o death metalovú stálicu na našej scéne. Ich posledný album „Reborn“, vyšiel po dlhých deviatich rokoch. Môžete sa teda určite tešiť na skladby z najnovšieho, no aj zo starších albumov.

Dátum:15.12.2018

Miesto: Randal Music Club, Bratislava
Vstupné: Lístky si môžete zakúpiť dopredu, konkrétne cez predpredaj.sk

Lístok v predpredaji je 6 €
Na mieste bude vlezne 8 €

FB Event: https://www.facebook.com/events/519497471831677/

Text použitý čiastočne z FB eventu, upravený pre potreby tohto článku.

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj