I Scream Párty v piatok na Liptove!

Čo je lepšie ako si tesne pred Vianocami dať ešte nádielku kvalitného UG-čka? Ja myslím, že nič. A preto osedlávajte vlaky ( snáď nezhoria dovtedy… ), autá, lietajúce koberce, eventuálne využite výplne topánok a zamierte si to na Liptov. Čo organizátori pripravili? „Všehosměs“ extrémnych žánrov z krajiny medzi Poľskom a Maďarskom. Pôvodne mala vystúpiť aj brutal death legenda Sanatorium, ale kvôli zdravotným komplikáciám sa ich vystúpenie ruší. No ale aj tak:

Craniotomy – Brutal death/slam začvachtaní mäsiari z Hlohovca. Kafilérnici jedny, prídu pomlieť nejaké tie nadbytočné torzá do karbanátok. Michelinova hviezda bude samozrejmosť.

Minor – Rob si čo chceš, nech je tvojim jediným zákonom. A pravdu malo, chlapča Crowleyovie. Presne tohto sa držia aj borci zo Žiliny a tvoria si celkom originálnu formu death metalu.

Feel A Curse – Domáca svorka death metalových beštií. Do viac old schoolovejších vôd hodená vec, ale zase kto sa tápe undergroundom, tak tomu to netreba veľmi vysvetľovať.

Agresia – Keďže obtĺstle ego pána Cavaleru v posledných rokoch nenahralo nič extra svetoborné, tak ako alternatíva sa ponúka táto banda. Práve v masívnom sounde, ako z hlbín pralesa sa zhliadla kapela Agresia.

21. 12. 2018, Miesto, Liptovský Mikuláš

Začiatok: 20:00

Vstup: dobrovoľný

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/2034159559984979/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj