Novinky u kapely Lunokhod!

LUNOKHOD z Košíc vydávajú v januári 2019 nový album s názvom „Hnev“ . Pôjde o samovydanie a bude obsahovať 12 piesní (všetky po slovensky). Album si kapela nahrávala sama (DIY) a mixoval ho Jan Terpák.  Ďalšou novinkou u kapely je nová posila na poste bass gitary – Rišo Rohál, ktorý vypomáha aj s vokálmi.

Prvú ukážku, videoklip s názvom „Nie je čas“ (réžia: Oto Novák) si už môžete pozrieť aj na Youtube (pod článkom). Skladba „Nie je čas“ je o presvedčení o svojej pravde, kde nie je priestor na kompromisy.  Ide o presadenie myšlienok, ktoré môžu pomôcť svetu stať sa lepším miestom. Je o kritickom, ale zároveň pozitívnom myslení.

Niekoľko informácii o pripravovanom albume:

Cover albumu súvisí s textami. Album je o postoji jednotlivca voči svojmu okoliu, o jeho pocitoch voči spoločnosti, ktorá sa ho snaží pohltiť, meniť, prikazovať, škatuľkovať. Týka sa bežných ľudí, ktorí často zistia, že sa ocitli sami zoči-voči neschopnému bezcitnému systému. Ale nevzdajú sa. Napriek všetkým prekážkam bojujú kúsok po kúsku odhodlane ďalej proti obrovskej presile. Neospevovaní hrdinovia bežného života. To je hardcore podľa LUNOKHOD!

Text Lukáš Bukačo – Hlukoskop.sk, čiastočne upravený

 

 

Linky na kapelu:
https://www.facebook.com/lunokhodband/
https://bandzone.cz/lunokhod
https://lunokhodband.bandcamp.com/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj