Šieste pokračovanie Power Grindcore!

Čo prinesie šieste pokračovanie Power Grindcore? Ako vždy náklad ťažkotonážnej eňo-ňuňo muziky. Keď už vás tiež napína z všadeprítomných kolied, stromčekov, betlehemov, Santa Clausov… je určite lepšie si naordinovať liečebnú kúru zvukovým terorom. Pripraviť o náš sluch si dalo za úlohu osem kapiel, takže:

Antigama – Poľská scéna ani zďaleka nie je iba o Nergalovi a jeho teatrálnosti. Antigama príde, zaútočí a roztrhá. Osemnásť rokov na scéne, sedem albumov, obrovské množstvo splitiek, účasť napr. na Maryland Deathfeste atď. Tieto veci hovoria jasnou rečou. Chlopaci sa nikdy nebáli hýbať so žánrom a tak sa v ich grinde nájde mnoho bočných uličiek do viac, či menej prebádaných zákutí.

Six-Score – Wienerschnitzel, Mozartove gule, Sacherova torta a Six-Score. Taká stručná charakteristika našich západných susedov. Six-Score je kapela, ktorá má v prstoch a hrdlách vpálený citeľný vplyv švédskej školy grindu a d-beatu. Kapely ako The Arson Project, Disfear… proste fanúšikovia tejto vetvy extrému si pošmáknu.

Purulent Spermcanal – Purulent Spermcanal, pýčo! Ostravské spermgoregrind komando sa dalo opäť dokopy a tento rok už vyvrhli splitko s Pulimonary Fibrosis. Fungl nový album ho bude nasledovať v roku budúcom. A čo od nich čakať? Kto ste ešte neboli vydochnutí na Flesh Party afterke viete, že obscénnosťami a perverziami sa šetriť nebude.

Crusher – Death metalový hydraulický lis. Album To the Core mám úprimne rád a tak mi bolo celkom ľúto, keď som ich v lete na Obscene nestíhal. Náhrada sa naskytla teraz, takže odporúčam sa pridať.

Amoclen – Keď som už v úvode remcal na aktuálne sviatky a šialenstvo spojené s nimi, ktoré číha za oknami, bolo by treba si dať na to nejaký liek. Napríklad Amoclen. Ale stačiť bude, ak sa bude podávať aj v tejto forme. Možné nežiadúce účinky: strata sluchu, lámanie končatín pod pódiom.

Radiation – Old school thrash/death jak sviňa! Stratení synovia Toma Angelrippera. Kto máte náznaky erekcie ( ako ja ), keď počujete staré fláky od Sodom, Destruction, Possessed, Sarcofago… tak vám komando od Dunaja brnkne do noty.

Shitsystem – Hovorí sa, že keď sa človeku sníva hovnách, vraj to prináša šťastie. Mne sa toto deje už asi týždeň. A možno sa mi iba nejak do mysle vkradli práve títo grinduchtiví šialenci. Mladá kapela, kde je ale zápal pre to čo robia, dosť značný.

Kandar – Pred pár dňami som zachytil info, že sa má nejak točiť ďalší diel legendárneho Toxic Avengera. Čo to má spoločné s týmto? No iba toľko, že Kandar to zrejme na svojom aktuálnom opuse Tromaville predpovedali. Horor krížený s grindom, ČO STEŠ VÁC?

Časový harmonogram:

Shitsystem – 18:45 – 19:15
Kandar – 19:35 – 20:05
Amoclen – 20:25 – 20:55
Radiation (sk) – 21:15 – 21:45
Six-Score (a) – 22:05 – 22:35
Crusher – 22:55 – 23:25
Antigama (pl) – 23:45 – 00:25
Purulent Spermcanal – 00:45 – 01:15

22. 12. 2018, Melodka, Brno

Začiatok: 18:30

Vstup: 270 CZK

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/246982399272186/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj