Tip na leto: Loud Farm Fest

Hovorí sa, že tretí album, alebo tretí ročník býva zlomový. Tá trojka má v sebe proste čosi magické. Preto treba prísť s čímsi špeciálnym. Ale že bude až toľko zmien práve pri treťom ročníku Loud Farm Festu, zrejme nečakali ani samotní organizátori. Zmena miesta, či posunutie dátumu až na samotný koniec letných prázdnin. To sú tie najvýraznejšie zmeny, ale isto ich bude viac. Čo sa nemení, je kvalitný lineup postavený na zopár silnejších menách zahraničnej scény, ale najmä na kvalitách UG ako takého. Tradične si tu predstavíme niekoľko zaujímavých mien zo zostavy tohto festivalu.

Beheaded – Nie iba vo veľkých baštách extrémnej hudby ako je Škandinávia, Nemecko, Británia… vznikajú hudobné legendy. Veľké death metalové meno príde tak trochu z exotickej destinácie a to Malty. Ale Beheaded sa tu už mihli veľakrát, takže o ich kvalitách netreba pochybovať.

Unfathomable Ruination – Je libo techniku, pri ktorej začnete rozmýšľať nad kvantovou fyzikou a brutalitu, ktorá vás zadupe do zeme? Tým pádom sú tu pre vás Angláni Unfathomable Ruination. Po slušnom sete na jeseň v Beluši, prídu doraziť posledných preživších z ich vystúpenia.

Within Destruction – Deathcore s výrazným pachom drtiaceho slamu. Extrém dotiahnutý do extrému. Tak nejako sa nám predstavia práve slovinskí junáci.

Virvum – Fanúšikovia lačniaci po technických finesách, akými disponujú kapely typu Obscura, Beyond Creation a podobne, tak tých ukoja horali zo švajčiarskych Álp, počúvajúci na meno Virvum.

Gutalax – Z opačného konca hudobnej zložitosti zase zabrúsia hovňousci Gutalax. Ale zase napísať chytľavý song, ktorý si obecenstvo obľúbi, je veľakrát oveľa zložitejšie, ako technické hyper rýchle krkolamy.

Lineup je samozrejme oveľa pestrejší. Za zmienku určite stojí horrorcore Sodoma Gomora, grinderi Serabulho, blackáči Stíny plamenú, brutalisti Typhoid, alebo Mortally Infected atď. Nejaké to čvachtanie ponúka vodná priehrada, keďže letné „pařáky“ neodmysliteľne patria k festivalom. Takže jediné čo nám zostáva je už iba obrniť sa trpezlivosťou a čakať na koniec augusta.

23. – 24. 8. 2019, Camping Duchonka

FB Event:https://www.facebook.com/events/719921258351173  

Infohttps://www.facebook.com/LoudFarmBooking/ 

 

Predpredaj:https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/loud-farm-fest-iii-2019/?fbclid=IwAR25HbHG31fRkyAPyFV03BK6Vv3iKcQPdDWZErOsVlaxjlhcHGDwKYX4yuQ 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj