Besnenie Zbojníkov vol. 7

Čo by to bol za rok bez Besnenia zbojníkov vo Fuge. Tento rok sa môžete na túto obľúbenú akciu tešiť už v sobotu 16.3.2019. Ďalej už dám priestor samotným organizátorom:
Šťastná sedmička na obzore, seriál Besnenie Zbojníkov úspešne pokračuje. Od živých zbojníkov s chlebom a soľou, cez vegaburgre a sedlácku tombolu, až po vystúpenie štyroch družín przniacich hlukové bubienky – toto všetko ťa čaká v strede marca, konkrétne v sobotu 16.3.2019.

Hrdzavý Nóž – Pichľavý hardkorpank z dolnej zeme. Novozámockí chlapci síce nemajú žiadne kopce na úkryt pred vrchnosťou, disponujú však hrdzavými čepeľami a podrezaným jazykom.
https://bandzone.cz/_105617

Old Hämmer – Lemmyho promile a mavpičizmus Sida Viciousa, či jak sa to píše. Trenčanské komando dovleče špinavý rokenrol ku nám do temnice. Mladá krv, ale staré kladivo na vaše kotrby.
https://bandzone.cz/oldhammer

Fyasco – Najgrúvovejšie duo na Slovensku. Ďalšia banda odkundesov z mesta módy. Pol tonový tlak na prsách a celá tona v scehnách. Tina Turner o tom vie svoje.
https://fyasco.bandcamp.com/

Catastrofy – Médiami nafúknutá bublina.
https://catastrofy.bandcamp.com
—————————————————————–
Miesto: FUGA, Bratislava
Štart: 20:00
Vstup: 6€
FB Event: https://www.facebook.com/events/824737094532684/
Náckovia do piče; Merch kapiel a inšô…

Dôležitá informácia o vstupenkách:
Chceš sa dostať dnu na 100%? Chceš si pozichrovať svoju riťku a ísť na istotu? Tak to vyriešime predpredajom, ok? Minule nám to krásne fungovalo, tak to zopákneme znova. Napíš nám do správy na profile CATASTROFY (nikde inde) a ďalšie info sa dozvieš tam.
Týka sa to hlavne cezpoľných, aby ste nám nenadávali, že ste sa jebali od rána vlakom 500tisíckilometrov a už o 20:30 nie sú lístky… ale vy budete aj tak pičovať, to je nám jasné! 😜
Máte čas napísať nám od dnes do 10.3.2019 presne do 00:00, prípadne do vypredania zásob. Po tomto termíne jedine spacák pred Fugu a lepeňák medzi scehná, aby bol al dente.

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj