Incantation, Rotten Sound, Defeated Sanity a support v Bratislave!

Randal Club privíta možno jednu z najlepších koncertných zostáv tohto roku. Je to aj preto, že v jeden deň sa mali konať dva koncerty a preto, aby si zbytočne nekradli ľudí, organizátori pristúpili na najlepší možný scenár. Spojili tieto dve akcie dokopy. Takže táto znamenitá zostava je nasledovná:

Incantation – Death metalová inštitúcia Incantation oslavuje tento rok 30 rokov na scéne. Dá sa povedať, že možno zostali tak trochu v tieni iných kapiel a držia si pevné miesto v UG, ale partia pod vedením Johna McEnteeho svoju kvalitu potvrdzuje každým jedným albumom, ktorý nahrá. Ako je tomu aj u zatiaľ posledného zápisku v ich diskografií, ktorý nesie meno Profane Nexus.

Rotten Sound – Nepochybne veľké meno grindcoru. Fínska kapela sa vracia do Bratislavy po roku, kedy tu ničila spolu s Američanmi Exhumed. Rotten Sound je kapela, ktorá povýšila grindcore až takmer na umeleckú hodnotu, napriek tomu ich koncerty zostávajú zmesou agresia a energie, ktorá nakopáva prdel.

Defeated Sanity – Brutal death metalisti s poriadnou dávkou techniky z Berlína. Nespochybniteľný, valivý, kosti drtiaci buldozér. Ich zostava bola nestála najmä na poste vokalistu, ale posledné roky sa už situácia okolo tejto pozície upokojila a tak nič nebráni tomu, aby nám urvali hlavy v záplave zúrivých tónov.

Skinned – A pri brutálnejšie podanom death metale ešte zostaneme. Svoju predstavu o tom, ako má znieť masaker zapísaný v notovom zošite, nám ukážu Skinned z Colorada. Minulý rok v máji vydali nový album Shadow Syndicate, ktorým sa im na seba podarilo opäť úspešne upozorniť.

Implore – Keď minulý rok kosili Randal Rotten Sound spolu s Exhumed, tretím do party tam boli práve Nemci Implore. Špinavý, nihilistický a nasratý grindcore. Hudba, ktorá vás prešpikuje ako záhrobný červík čerstvú mršinu.

25. 3. 2019, Randal Club, Bratislava

Začiatok: 18:30

Vstupenkyhttps://obscure.sk/cs/tickets/detail/id/205?fbclid=IwAR1OGL4xTorfdWKoFGD9aRXI49W9hYl2yWex7gVtoj_0viasAiKPOIaPTJc 

alebo v sieti Ticketportal – https://www.ticketportal.sk/event/INCANTATION-ROTTEN-SOUND-DEFEATED-SANITY?idp=170148 

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/364665884324924/ 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj