Singlová prietrž mračien

Po jedenástich rokoch sa vracajú s plnohodnotným albumom švédski šialení grinderi Birdflesh. Túto prestávku síce vyplnili sériou splitiek, ale čakanie na nový album skončí až 28. júna, kedy vydavateľstvo Everlasting Spew Records, uvedie na svet dosku Extreme Graveyard Tornado.

Tretí album vo štvrtom roku fungovania kapely. To je nehorázne brutálne tempo. V takejto pracovnej morálke makajú bývalí členovia Bolt Thower, či Benediction, Memoriam. Album Requiem for Mankind vychádza pod labelom Nuclear Blast 21. júna.

Poľská death metalová horda Vader príde 31. mája s novým EP Thy Messenger pod krídlami Nuclear Blast. Disk bude obsahovať 5 skladieb, z toho jeden cover od Judas Priest, konkrétne skladbu Steeler.

Z kúta, kde to šramotí HC/crustom, sa pozrieme na švédskych veteránov tohto štýlu. Relapse Records ponúknu 28. júna novinku nazvanú The Horse and Sparrow Theory od Victims.

Dnes sme tu už mali jednu kapelu zloženú z veľkých mien britskej scény, ukončíme to zase supergrupou zo Škandinávie. Vo Firespawn sa to hemží bývalými, či súčasnými členmi Entombed, Necrophobic, Unleashed a ďalších spolkov zo severu Európy. Každopádne album Abominate je už na spadnutie a Century Media ho uvedú na trh 7. júna.

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj