DISENTOMB prinášajú klip k titulnej skladbe z pripravovanej dosky

Austrálčania DISENTOMB po dlhých piatich rokoch pripravujú vydanie novej dlhohrajúcej dosky. Nasledovník úspešného albumu „Misery“ bude niesť názov „The Decaying Light“ a vyjde 12.júla vo vydavateľstve Unique Leader Records, s ktorým nedávno kapela podpísala zmluvu. Austrálska brutal death metalová skvadra od vydania poslednej dosky vystriedala pódiá naprieč celým svetom, v Európe sme ich mohli vidieť hneď niekoľkokrát a zahrali si dokonca aj v bratislavskom Randal klube. Z chystanej dosky práve vypustili klip k titulnej skladbe, ktorý si môžete pozrieť nižšie. Obal albumu vytvoril Nick Keller, s ktorým spolupracovali už v minulosti a ktorý stojí napríklad za najnovšími obalmi albumov kapiel ALTARAGE, či FALLUJAH.

DISENTOMB sa o novom albume vyjadrili nasledovne:

„Týchto 13 skladieb tvorí album, ktorý sme vždy chceli napísať a boli sme na ceste k jeho napísaniu už od zrodenia kapely pred 10 rokmi. „The Decaying Light“ v sebe utužuje jedinečný zvuk, ktorý sme si postupne sami vypilovali. Týchto 13 skladieb disonantného brutal death metalu predstavuje asi našu najosobnejšiu a najvyzretejšiu prácu doteraz.

Pridanie Adriana na basu pomohlo DISENTOMB dosiahnuť novú úroveň písania skladieb a upevniť tak aj celkový zvuk. Chápeme, že päť rokov je dlhý čas medzi albumami, najmä pre kapely, ktoré strávia veľa času na turné, a preto ďakujeme našim fanúšikom za ich trpezlivosť.“

The Decaying Light track list:

01. Collapsing Skies
02. Your Prayers Echo Into Nothingness
03. Indecipherable Sermons Of Gloom
04. Undying Dysphoria
05. Centuries Of Deluge
06. The Decaying Light
07. The Great Abandonment
08. Dredged Into Existence
09. The Droning Monolith
10. Dismal Liturgies
11. Invocation In The Cathedral Of Dust
12. Rebirth Through Excoriation
13. Withering

 

 

DISENTOMB onlajn:

https://www.facebook.com/disentomb/

https://www.instagram.com/disentomb_/

https://twitter.com/DisentombAUDM

http://bit.ly/disentombbandcamp

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj