Singlová prietrž mračien

Nechcem vyvolávať paniku, ale je tu zase prietrž mračien. Singlová. Na začiatok tu máme jednu death metalovú kultovku od našich západných susedov. Disastrous Murmur prišli s novým albumom po dlhých trinástich rokoch. Placka s názvom Santo Subito vyšla 26. 7. u Metal Bastard Enterprises a my vám z nej ponúkame vec s názvom Stop Talking – Stard Dying.

Z nemecky hovoriacich krajín neuhneme a pozrieme čo nové v tábore thrashových Destruction. Okrem toho, že sa táto thrashová legenda rozrástla na kvartet, tak im 9. 8. vychádza nový album Born to Perish u Nuclear Blast. Práve z tohto albumu pochádza klip ku skladbe Betrayal.

S predzvesťou nového albumu, o ktorom zatiaľ nevieme nič konkrétnejšie, prichádza aj ruská mašina Katalepsy. Moskovčania pre nedočkavcov uvoľňujú aspoň singel Beast of Nod.

Z grind/crustového kútika počuť novinky od nemeckých Implore. Táto banda sa dočká nasledovníka albumu Subjugate presne 27. septembra u Century Media Records. Album bude niesť meno Alienated Despair a ako to bude približne znieť, sa môžeme dozvedieť zo skladby All Consuming Filth.

Už to bude takmer rok, čo poľskí rúhači Behemoth rozdelili albumom I Loved You at Your Darkest metalovú scénu na dva nezmieriteľné tábory. Aj keď ja patrím do tej skupiny fans, ktorým tento album veľmi neulahodil, nemôžem im odoprieť skvelú vizuálnu stránku, ktorú dokonale prezentujú v klipe k songu Sabbath Mater.

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj