Flesh Party 25 v Bratislave!

Mnohým z nás ešte doliehajú tóny z Open Air Fleshky, ale už je tu komornejšie a v poslednom čase už iba občasné pokračovanie Flesh Party pod strechou. Tentokrát sa Fleshka uchýli do bratislavského Randal Clubu, v ktorom bude pachuť extrémnych štýlov šíriť zaujímavo vysortovaná zostava.

Putrid Pile – Headlinerom bude one man project chlapíka, počúvajúceho na meno Shaun LaCanne, teda Putrid Pile. Päť albumov očvachtaných krvou a inými telesnými tekutinami v rytme chorobného brutal death metalu. To je to voč tu kráčí. Apropo šiesty album je na ceste.

Spasm – Tupa tupa goregrind odetý v priliehavých boratkách. V kapele nedávno prišla zmena na bubeníckom poste a tak treba omrknúť, ako sa im darí.

Craniotomy – Slam/brutal death z najhlbších útrob kafilérií. Tu sme sa dočkali zase comebacku za mikrofónom pár mesiacov dozadu a pretože kapele nevyšla minuloročná oslava dvadsiatich rokov na scéne, tak oslava dvadsať jeden rokov na scéne bude ešte silnejšia.

Anime Torment – Z Litoměříc brnknú na strunu death metalistov Anime Torment. Základný kameň je death metal, ale na ten sú ukladané ďalšie a ďalšie hudobné vrstvy.

Pothead – Gangsta goregrind prevonia útroby klubu nasladlým pachom zelenej byliny. Kto ste ich už niekedy videli a na Fleshke už neraz hrali, viete o čom hovorím. Nový album je už tiež na ceste.

Sperm of Mankind – Tanečný goregrind spod Prístavného mosta. Spermoni si idú svoje vo veľkom štýle a ako miestna grupa, budú mať aj podporu domáceho publika.

14. 9. 2019, Randal Club, Bratislava

Začiatok: 18:00

Vstup: 15€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/283902692309351/ 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj