Slovensko útočí, alebo slovenské kapely na Gothoome 2020!

ČAD, CATASTROFY, MAJSTER KAT, ATTACK OF RAGE, PATRIARCHA
Je čas pridať na súpisku budúcoročného Gothoomu aj niečo z domácej scény, keďže tá u nás nesmie chýbať.
A nebude tam chýbať ani dvojica kapiel, ktoré ako jedny z mála slovenských spolkov dokázali pred nedávnom vypredať naše kluby. Svätojurskí ČAD čoskoro vydávajú nový album a určite všetci očakávame ďalšiu dávku energického metalu a crustu s vynikajúcimi textami a neopakovateľným zvukom. Naživo dokážu vždy rozhýbať všetkých prítomných a ani u nás to nebude inak.

Presne týmito istými schopnosťami disponujú aj ich koncertní parťáci CATASTROFY z hlavného mesta. Zbojnícky thrash metal, taktiež so slovenskými, často vtipnými, textami, ktorým ale neraz nechýba ani hlbšia myšlienka rozbehne aj tých najunavenejších.

V thrashovom duchu budeme pokračovať s ďalším západoslovenským zástupcom v podobe MAJSTER KAT. Dlhšie koncertne menej aktívni páni budú určite viac ako hladní po výmene čo najväčšieho množstva energie s publikom.

Aj v rámci grindcoru siahneme po veľkom domácom mene. Do tanca nám zahrajú ATTACK OF RAGE, ktorí mali už na prvom albume svetovú kvalitu a s každou ďalšou nahrávkou sa iba zlepšujú. Hoyas si odbehne zo svojho vegánskeho stánku a bude to stáť za to.

PATRIARCHA zo Žiaru nad Hronom už taktiež existujú nejaký ten rok, no po viacerých personálnych úpravách sa dočkali debutu „Yesrinia Pistis“ až v tomto roku. Páni potešia údernou kombináciou melodického death metalu a metalcoru.

Gothoom XI. 2020
LIMITOVANÁ EDÍCIA
Vstupenka v sume 50€+ pošta do 31.10.2019 alebo do vypredania 400 ks vstupeniek
Objednajte si vstupenku TU.

Miesto: Revištské Podzámčie
Dátum: 23.7. – 25.7.2019
FB Event: https://www.facebook.com/events/371265246924674/
Gothoom Open Air na Facebooku: https://www.facebook.com/GothoomFest/
WEB: http://www.gothoom.com/festival/

Text a informácie prebraté z webovej stránky festivalu Gothoom Open Air.

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj