Slovensko má nové tlačené noviny! Noviny Slovak Metal Army

Konečne je to do pekla tu! Metalové NOVINY pre všetkých, ktorí o ne majú záujem a čo je hlavné… SÚ ZADARMO ! V náklade 5000 kusov, aby sa ušlo naozaj všetkým. Cieľom týchto novín nie je len informovať o aktivitách SLOVAK METAL ARMY, ale tiež prinášať rozhovory s československými aj zahraničnými kapelami, recenzie a informácie o koncertoch.
Hoci mi osobne veľmi chýbajú časy ROCK EXTREMUM, toto je forma, ktorú považujem za naozaj správnu. Rozsah distribúcie, respektíve odberných miest je neporovnateľne väčší ako pri zinoch aj napriek tomu, že to nie je cez distribučnú spoločnosť.
Najdôležitejšie zo všetkého ale je, ako sa vôbec k týmto novinám dostanente. V tomto bode samozrejme potrebujeme aj vašu súčinnosť. Zámerom je využiť pomoc kamenných predajní s nosičmi a handrami, ale tiež klubov, kde bývajú koncerty a podnikov, pivární, kde sa stretávajú partie metlákov. Vynasnažím sa, aby takéto body distribúcie boli v čo najväčšom počte miest na Slovensku a v Čechách. Preto ak viete o predajni, podniku, klube, kde by bol záujem o ich rozdávanie, nebojte sa tieto miesta osloviť a pomôcť nám sprostredkovať spoluprácu.
Ďalším spôsobom je možnosť obdržať tieto noviny spolu so zásielkami z e-shopov. Taktiež verím, že ak budú mať záujem ich samotní prevádzkovatelia, ozvú sa.
A nakoniec, ak proste máte doma partu metlákov, alebo máte individuálny záujem, postačí si ich objednať len za cenu poštovného! Či už to bude jediný výtlačok, alebo ich bude 5, 10, 15, na tom nezáleží.
V neposlednom rade je toto výzva pre KAPELY… Počas vašich koncertov môžete mať tiež bonus a tieto noviny so sebou voziť a rozdávať fanúšikom…
KAŽDOPÁDNE HLAVNÉ JE PREJAVIŤ ZÁUJEM!
Napríklad na email: noviny@slovakmetalarmy.sk

AKTUÁLNE ODBERNÉ MIESTA:
Banská Bystrica: U Netopiera
Bratislava: Image Audio Studio /ex-Victory
Ružomberok: Nové Korzo
Trnava: CD AQUARIUS Rock Shop
Zlaté Moravce: Quadraton Club
Slovak Metal Army e-shop

ODBERNÉ MIESTA od piatku 8.7.2019:
Bratislava: Roxy Music Shop, Randal
Hlohovec: CD Karolko
Martin: Rock Shop
Senica: Club 61
Vrútky: Mlyn
Žilina: DOORZ, Music Club 12 opíc, Smer Klub 77
ĎALŠIE ODBERNÉ MIESTA PRIPRAVUJEME A PRIEBEŽNE DOPLNÍME

Článok je prebratý zo SMA stránky: https://www.slovakmetalarmy.sk/2019/11/07/noviny-slovak-metal-army-zadarmo-pre-kazdeho-uz-v-distribucii-video/?fbclid=IwAR3F8ksV8KMndk-Nivpgl5DX_fVzVVDSfQpuY1k_3D4oAO8-udaviIw9hMI

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj